ADÓSSÁG- ÉS
KÖVETELÉSKEZELŐ CSOPORT


Az Adósság- és Követeléskezelő
Csoport -ról

Az Adósság- és Követeléskezelő Csoport -ról

Az Peritos Kft. szigorú etikai normák szerint működik. Alapelvünk, hogy egy pillanatra sem feledkezünk meg arról, hogy megbízónk érdekeinek képviseletében járunk el mikor az adóst kellő tisztelettel kezeljük. A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport minden egyes piacon hatékony megoldásokat nyújt, a helyi körülményekhez alkalmazkodó szakismeretnek, tapasztalatoknak és jogi szaktudásnak köszönhetően.

A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport küldetése, hogy teljes körű adósság- és követeléskezelési szolgáltatásaival növelje megbízói cash-flow -ját, csökkentse az üzleti kockázatokat és javítsa a partnerkapcsolatok minőségét. Célunk, hogy megfeleljünk az egyre magasabb piaci követelményeknek, ügyfeleink növekvő elvárásainak, ennek érdekében szolgáltatásainkat a hatékonyabb követelésérvényesítést szem előtt tartva fejlesztjük.

Tapasztalataink szerint egy külső, (az adóssal gazdasági és személyes kapcsolatban nem álló) követelésbehajtásra specializálódott cég a fizetési hajlandóság fokozásában igen jelentős szerepet játszik. Statisztikánk szerint az ügyfél által történő felszólításokra az adósok 12%-a, míg a követelésbehajtásban jártas cég általi felszólításokra az adósok 64%-a egyenlíti ki maradéktalanul tartozását.

Reméljük, hogy szakszerű munkánkkal hozzájárulhatunk az Ön vállalata versenyképességének növekedéséhez, piaci konszolidációjához. Feladatok átengedése, az intézkedések rendszerezése, az intenzív kezelõi munka figyelemreméltó eredményeket hoz Önnek is.

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!