ADÓSSÁG- ÉS
KÖVETELÉSKEZELŐ CSOPORT
 

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Az adósság- és követeléskezelés vagy behajtás kifejezetten olyan speciális tapasztalatot és szakember gárdát igénylő tevékenység, melynek professzionális és magas színvonalú végzéséhez jelentős időt és energiát szükséges mozgósítani. Segítségünkkel Ön előbb jut követeléseihez, a cash-flow javul. Koncentráljon fő tevékenységére! Kinnlevõségei és akár a teljes vevõállomány kezelését átvállaljuk.

A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport munkatársai mindezek birtokában úgy végzik tevékenységüket, hogy a jó vevő - szállító viszony fennmarad és a tartozások hamarabb rendeződnek.

Preventív csomag
A sikeres követeléskezelés záloga a kellő információk birtokában meghozott gyors, hatékony intézkedés. A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport Preventív csomagja tartalmazza az összes olyan megelőző szolgáltatást, amelyek akár már a szerződéskötés előtt tájékoztatják a Megbízónkat üzleti partnerük pénzügyi és likviditási helyzetéről, valamint a várható fizetési hajlandóságról.

Adósság felügyelet
Az azonnal fizetni nem tudó adósok körülményei is változhatnak – az Peritos Adósság- és Követeléskezelõ Csoport adósság felügyeleti szolgáltatása segítségével a tartozást azonnal behajtják, amint ilyen változás áll be.

Követelés-behajtás
A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport az esedékessé vált számláktól egészen a 360 napon túl lejárt követelésekig kezelni tudja a késedelmes fizetések behajtását, legyen szó akár egyetlen adósról, vagy akár több ezerről.

Kinnlevőség Outsourcing
A Jobb eredmények, a következetesség és költséghatékonysági szempontok miatt egyre többen döntenek a tartozás behajtás, követeléskezelés átszervezése mellett. A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport segítségével a cégprofilba nem illeszkedő feladatok átengedése, az intézkedések rendszerezése, az intenzív kezelői munka figyelemreméltó eredményeket hoz Önnek is.

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!