ADÓSSÁG- ÉS
KÖVETELÉSKEZELŐ CSOPORT


Szolgáltatások

Adósság felügyelet

A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport speciális adósság felügyeleti szolgáltatásának köszönhetően a speciális behajtási eljárásunk segítségével az adósságokat folyamatosan kezeli, ezáltal az adósság kikerül az elévülés hatálya alól. A követelések kezelésének ebben a fázisában már nem a határozott fellépésen keresztül próbálkozunk meg a követelés érvényesítésével.

A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport megoldást kínál, segítséget nyújt részletfizetések, esetleges tőke csökkentések és/vagy elengedések felajánlásával. Az adós azt fogja érzékeli a folyamat alatt, hogy az ő érdekeit képviseljük annak ellenére, hogy természetesen Megbízónk érdekeit tartjuk mindvégig szem előtt.

Az azonnal fizetni nem tudó adósok körülményei is változhatnak – a Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport adósság felügyeleti szolgáltatása segítségével a tartozást azonnal behajtjuk, amint ilyen változás áll be. Az adósokat minden negyedévben legalább egyszer megkíséreljük elérni, és velük kontaktust kialakítani.

A Megbízó számára a következő elõnyökkel jár:

  • amennyiben az adós ismét lehet ügyfél, nagyon fontos, hogy jó szájízzel térjen vissza egykori hitelezőjéhez,
  • amikor már a behajtás nem vezet eredményre, a jogi eljárással való fenyegetőzés hitelét veszti, és a megbízó nem kívánja magát további költségekkel terhelni, akkor lép be a Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport adósság felügyeleti szolgáltatása, amely hozzájárul a behajtási sikerességének maximalizálásához,
  • a folyamatos behajtási tevékenység növeli a Megbízó hitelességét a piacon,
  • mentesül az adminisztrációs költségek és terhek alól (informatika, munkaerő, tárolás).
  • minden befolyó összeg (ami túlnyomó részt már leírt követelésként van nyilvántartva) 100%-os nyereséget jelent a Megbízó számára,
  • az adósságok kikerülnek az elévülés hatálya alól,
  • a Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport részére szerződéssel átadott, folyamatban lévő adósságok kezelése automatikusan meghosszabbodik.


A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!