ADÓSSÁG- ÉS
KÖVETELÉSKEZELŐ CSOPORT


Szolgáltatások

Követelés-behajtás

A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport az esedékessé vált számláktól egészen a 360 napon túl lejárt, nem vitatott követelésekig kezelni tudja a késedelmes fizetések behajtását, legyen szó akár egyetlen adósról, vagy akár több ezerről. Szakértő munkatársaink mindvégig a Megbízó érdekeit szem elõtt tartva a lehető legrövidebb idő alatt igyekeznek behajtani a kinnlevõséget.

Tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy idejében felismerjük azt, hogy az ügyet mikor kell írásos megkeresés és/vagy személyes felkeresés, illetve jogi eljárás keretében megindítani. Munkatársaink mindezt úgy végzik, hogy udvariasságukkal és körültekintésükkel állandóan óvják a Megbízó jó hírnevét.

Társaságunk olyan technológiai hátteret épített ki, mely lehetővé teszi, hogy akár minden adós minden nap valamilyen formában automatikusan is elérhető legyen. Ilyen a tömeges automatizált fax-küldés, a tömeges e-mail, valamint SMS-küldés (ami vonalas telefonszámra is képes SMS-t küldeni)

Minden követelés típus esetén (mérettől, kortól, jellegtől függetlenül) a Megbízóra mindig külön behajtási folyamatot definiálunk, ami lehetővé teszi, hogy az alacsony tőkeösszegû (pár ezer Ft-os) követeléseknél is maximális sikerességet biztosítsunk éppúgy, mint magas tőkéjű, akár milliós nagyságrendű követelések esetében.

A Megbízó számára a következõ előnyökkel jár:

  • mentesül az adminisztrációs költségek és nehézségek alól (informatika, munkaerő, tárolás).,
  • Cash-flow - a szakértői eljárásmódunknak köszönhetően javul a készpénz megtérülés,
  • az ügyfél támaszkodhat a Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport adósság behajtásban szerzett szakértői tudására,
  • a részletes jelentésekbõl az ügyfél folyamatosan információt kap követeléseinek pillanatnyi aktuális állapotáról,
  • létszámcsökkentést tesz lehetővé az ügyfél cégénél, és a Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport etikus munkamódszere biztosítja, hogy az adósokkal megmaradjon a korrekt kapcsolat,
  • a tranzakciónkénti költség alacsonyabb, mint ha az ügyfél maga bonyolítaná azt,
  • ügyfél tájékoztató rendszerünk segítségével ügyfeleink nyomon követhetik az átadott követelések alakulását.


A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!