ADÓSSÁG- ÉS
KÖVETELÉSKEZELŐ CSOPORT


Szolgáltatások

Preventív csomag

A sikeres követeléskezelés alapja a kellő információk birtokában meghozott döntés, megalapozott gyors, hatékony intézkedés.
A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport Preventív csomagja tartalmazza az összes olyan megelőző szolgáltatást, amelyek akár már a szerződéskötés előtt tájékoztatják a Megbízónkat üzleti partnerük pénzügyi és likviditási helyzetéről, valamint a várható fizetési hajlandóságról.

A Preventív csoma tartalma:

Cégfigyelés, cégazonosítás

Tudja, hogy pontosan kivel köt üzletet? Hol keresgél, ha az Ön által ismert számon partnere nem elérhető? Cégjegyzékszám, adószám nélkül honnan tudja, hogy a keresett vállalkozás, és nem csak egy hasonló nevű cég nyomára bukkant? Az egzakt cégbeazonosítás segít abban, hogy minden elérhető információ az Ön kezében legyen, így kisebb kockázatnak tegye ki saját vállalkozását.

Eseményfigyelés

Veszett már oda követelése, írt már le adósságot, csak azért, mert partnerét, adósát időközben felszámolták? Automatikusan tájékoztatjuk Önt a figyelni kívánt cégben bekövetkező fontos változásokról, úgy mint csődeljárás, felszámolás, végelszámolás, ügyvezetõ- és tulajdonosváltás, tőkeleszállítás.

Adósinformáció

Saját adós adatbázisával rendelkezünk, amely jelenleg folyamatosan bővül. Ön naprakészen kaphat választ, hogy folytattunk-e valaha behajtási eljárást az adott cég ellen, és ha igen, hányszor, mikor, mekkora volt a követelés, illetve, hogy milyen eredménnyel zárult a behajtási folyamat.

Névhasználat

Használja bélyegzőnket számláin, szerződéseiben, levelezésén, így tájékoztatva partnereit jól működő kinnlevőség-kezelési rendszeréről! A Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport mint együttműködő partner, jelentősen javítja ügyfelei fizetési morálját, míg a késedelembe esést megelőzve csökkennek kinnlevőség-kezelési költségei.

A Megbízó számára a következõ előnyökkel jár

  • támaszkodhat a Peritos Adósság- és Követeléskezelő Csoport szakértő csapatának az adósság behajtásban szerzett tapasztalatára
  • csökkenti a vállalkozásának pénzügyi kockázatait
  • javul a fizetési fegyelem
  • hónapról – hónapra kevesebb ügyfelet kell(-ene) átadnia behajtásra
  • mentesül az adminisztrációs költségek, munka és nehézségek alól (informatika, munkaerő, tárolás)

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!