ADÓTANÁCSADÓ- ÉS
SZÁMVITELI CSOPORT
 

Az Adótanácsadó- és Számviteli
Csoport -ról

Az Adótanácsadó- és Számviteli Csoport-ról

Az Adótanácsadó- és Számviteli Csoport szervezeti struktúrája három, plusz egy alap pilléren nyugszik. Ez a tagolódás (adó-és pénzügyi tanácsadás, könyvvizsgálat, számviteli szolgáltatás, plusz a képviselet ellátás) lehetõvé teszi, hogy ügyfeleink legyenek bárhol az ország bármely pontján, mindíg magas szintû és elmélyült szaktudással találkozzanak.

Az Adótanácsadó- és Számviteli Csoport célja, hogy versenyképes szolgáltatást biztosítson ügyfelei részére, amit a minoség és hatékonyság folyamatos és céltudatos fejlesztésével kíván elérni. A cég fo törekvése, hogy a mindenkori érvényes jogszabályok és szabványok betartása mellett kiváló szolgáltatásaival az ügyfeleinek bizalmát elnyerje és megorizze.

Szakértõink széleskörû bel- és külföldi tapasztalataik révén a lehetõ legnagyobb hozzáadott értéket nyújtják ügyfeleink számára, igényeik és elvárásaik maximális kielégítésére törekedve. A munkatársakkal szemben a társaság magas követelményeket állít, melyet színvonalas munkakörülmények biztosításával és nagyfokú szakmai önállósággal párosít. A szervezet a csoport mûködés alapelvét követi, a cégen belül minden munkatárs a saját területének elsõ számú szakértõje is egyben.

A mai változó és költségérzékeny gazdaságban célszeru minden vállalkozásnak az adózás kérdéseivel alaposan foglalkozni. Megfelelõ adótervezés, és az adó törvények átfogó ismerete által, jelentos adó optimalizálást lehet elérni a vállalkozás mindennapos életében és elkerülhetok a fölösleges kiadások és bírságok. A sikeres üzleti élethez nélkülözhetetlen az adótanácsadás igénybevétele.

A könyvelési szolgáltatás területén az eloírások szerinti bevallások és adatszolgáltatások minoségi ellátásán túl, kiemelt törekvésünk a cégek gazdálkodásának és lehetoségeinek elemzésével, szakértoi véleményezéssel jó gazdasági döntések elokészítése.

Könyvvizsgálói véleményünket a függetlenség, és a minoség ellenorzési elvárások követelményei szerint készítjük el.

A társaság partnerei közvetlenül vehetik igénybe a szolgáltatásokat, ezzel biztosíthatóak a hosszú távú partneri együttmûködés elõnyei, a hatékonyabb gazdálkodás elérése és az adó- és számviteli szolgáltatások szigorúan bizalmas jellegének fenntartása mellett.

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!