ADÓTANÁCSADÓ- ÉS
SZÁMVITELI CSOPORT


Szolgáltatások

Szolgáltatások

Az Adótanácsadó- és Számviteli Csoport célja, hogy versenyképes szolgáltatást biztosítson ügyfelei részére, amit a minőség és hatékonyság folyamatos és céltudatos fejlesztésével kíván elérni. A cég fő törekvése, hogy a mindenkori érvényes jogszabályok és szabványok betartása mellett kiváló szolgáltatásaival az ügyfeleinek bizalmát elnyerje és megőrizze.
A Peritos Adótanácsadó- és Számviteli Csoport szakértői széleskörű bel- és külföldi tapasztalataik révén a lehető legnagyobb hozzáadott értéket nyújtják ügyfeleink számára, igényeik és elvárásaik maximális kielégítésére törekedve.

Adótanácsadás, adóoptimalizálás
A vállalkozások versenyképességének fontos eleme a költséggazdálkodás, az adó pedig pontosan ugyan úgy része, mint a bér, vagy az anyagköltség. Az adótervezés a vállalati gazdálkodás fontos, nélkülözhetetlen és legális eszköze. Az adótörvények folyamatosan változó és egyre bonyolultabb rendszere miatt, azonban ez csak szakember bevonásával valósítható meg hatékonyan.

Könyvvizsgáló tevékenység
A könyvvizsgáló tevékenység célja annak megállapítása, hogy az ügyfél által az üzleti évről készített éves beszámoló, egyszerűsített éves beszámoló, az összevont (konszolidált) éves beszámoló a számviteli törvény előírásai szerint készült-e, és ennek megfelelően megbízható és valós képet ad-e az ügyfél, vállalkozása vagyoni és pénzügyi helyzetéről, a mûködésük eredményéről.

Számviteli szolgáltatás
A számviteli szolgáltatás a számviteli törvényben, továbbá a kapcsolódó kormányrendeletben előírt könyvvezetési, beszámoló-készítési kötelezettség teljesítése érdekében elvégzendő feladatok összessége. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektrónikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.

Képviselet ellátás
Számtalan esetben találkoztunk már olyan ügyféllel, aki utólag fordult hozzánk, mert az APEH ellenőr, olyan nyilatkozat megtételére vette rá, amely adóhátránnyal járt számára, vagy a könyvelője szakmabeli hiányosságai miatt bírságolták meg. Előzze meg a problémát, és vegye igénybe szakértelmünket! Szolgáltatásunkra, tudásunkra garanciát vállalunk!
Amennyiben a mi általunk javasolt módón előkészített, és elkészített ellenőrzésen megbírságolják, átvállaljuk a bírság összegét!

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!