ADÓTANÁCSADÓ- ÉS
SZÁMVITELI CSOPORT


Szolgáltatások

Adótanácsadás, adóoptimalizálás

A vállalkozások versenyképességének fontos eleme a költséggazdálkodás, az adó pedig pontosan ugyan úgy része, mint a bér, vagy az anyagköltség. Az adótervezés a vállalati gazdálkodás fontos, nélkülözhetetlen és legális eszköze. Az adótörvények folyamatosan változó és egyre bonyolultabb rendszere miatt, azonban ez csak szakember bevonásával valósítható meg hatékonyan.

Adószakértő- és Számviteli Csoport
Ügyfelei számára teljes körű tanácsadási és képviseleti szolgáltatást nyújt, amely a következőket foglalja magában:

  • fontos, hogy az ügyfeleink a lehető legkevesebb adót fizessék, ezért személyre szabottan a vállalkozás sajátosságait is figyelembe véve alakítjuk ki az adózási feltételeket.
  • megtervezzük adófizetési kötelezettségét, hogy az a legminimálisabb legyen
  • ügyfeleink számára naprakész adótanácsadást nyújtunk az adótörvényekről és a legújabb törvényváltozásokról.
  • elemezzük az adott vállalkozás költséghatékonyságát, segítünk kialakítani a béren kívüli juttatási rendszerek körét.
  • ügyfeleinket teljes körűen képviseljük az adóhatóság által kiírt adóellenőrzésen, továbbá
  • vállaljuk a vállalkozások vezetőjének, számviteli szakemberének, pénnzügyi vezetőjének az adóhatósági adóellenőrzésre való személyes felkészítését
  • a már megállapított adóhiányt, adóbírságot jogorvoslati eljárás - fellebezés, bírósági felülvizsgálati kérelem alapján, újrafelvételi- és méltánnyossági eljárás - keretében az ügyfeleink jogos érdekeiket sértő döntéseivel szemben eljárunk, illetve
  • a jogszabályok által biztosított lehetőséggel élve kármentesítési eljárás keretében enyhitsük a már bekövetkezett terheket.


Az adótanácsadó igénybe vétele tehát nem csak a nagyvállalatok kiváltsága, a kis- és középvállalkozások is élhetnek azzal a verseny előnnyel, amivel a konkurencia már él.

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!