ADÓTANÁCSADÓ- ÉS
SZÁMVITELI CSOPORT


Szolgáltatások

Számviteli szolgáltatás

A számviteli szolgáltatás a számviteli törvényben, továbbá a kapcsolódó kormányrendeletben előírt könyvvezetési, beszámoló-készítési kötelezettség teljesítése érdekében elvégzendő feladatok összessége. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.

Könyvelés

A rendelkezésre bocsátott bizonylatok alapján elkészítjük a cég , vállalkozás könyvelését, a könyvelt adatok alapján a főkönyvi kivonatot, a mérleget illetve a beszámolót online az Ön rendelkezésére bocsátjuk. Ez esetben Ön emailben - online - kapja meg Az Adótanácsadó és Számviteli Csoport -tól a könyvelési, mérleg és beszámoló adatokat PDF fájl formátumban. Nincs más dolga mint kinyomtatni és rendelkezésére állnak az adatok, a beszámolók. Hivatalos felhasználáshoz pedig - aláírásával - eredeti beszámolóként használhatja.
A bizonylatok hozzánk való eljuttatása történhet személyesen, online (emailben szkennelve), postai úton, futár, fax útján.

Online mérleg

Az Adótanácsadó- és Számviteli Csoport könyvelő programjai átfogják a könyvelés teljes vertikumát: - könyvelés, bérszámfejtés, adóbevallás, mérleg-beszámoló elkészítése - majd importálása az APEH JAVA programja felé, hogy aztán internetes továbbításra kerüljenek az APEH illetve a Céginformációs szolgálat felé. A könyvelő programjainak külön előnye, hogy Windows alapon futnak, a jogszabályi környezet változást azonnal nyomon követik a fejlesztők, sõt a program frissitése az interneten keresztűl történik, számunkra és így ügyfeleink számára is nagy biztonsággal használható.

Online bérszámfejtés

Az Adótanácsadó- és Számviteli Csoport Online - tehát szinte azonnal - elkészíti a közölt adatok alapján a bérszámfejtést. Ez esetben Ön emailben - online - kapja meg tőlünk az bérszámfejtési adatokat, a bérjegyzéket, a bér kifizetési listát PDF fájl formátumban. Nincs más dolga mint kinyomtatni a bérlistát és kifizetni a munkabért.

Házipénztár optimalizálás

Ma Magyarországon számos vállalkozás szembesül azzal a problémával, hogy nem legalizált kifizetései miatt a házipénztár a törvényben előírt szintet jelentős mértékben meghaladja és/vagy tagi kölcsönként realizálódik.
Az Adótanácsadó- és Számviteli Csoport szakértő gárdája speciális házipénztár optimalizáló programot dolgozott ki az adott promléma kezelésére.

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!