PERITOS.HU

Impresszum

A honlap tulajdonosa

PERITOS Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
H-1042 Budapest IV., Árpád út 44-46.
Adószám: 14251948-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-895662

Elérhetősége

Levélcím:
Peritos Kft.
1593 Budapest, Postafiók 708.
E-mail:
info@peritos.hu
Internet:
www.peritos.hu

Szerverüzemeltetés és fejlesztés

ifocus Hungary Kft.
H-1012 Budapest, Kuny Domokos u. 9. fszt. 2.
Adószám: 23191237-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-957257

Elérhetősége

Levélcím:
ifocus Hungary Kft.
1012 Budapest,Kuny Domokos u. 9. fszt.2.
E-mail:
info@ifocus.hu
Internet:
www.ifocus.huA Peritos Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Peritos Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzõi jogvédelem alá esnek. Az ehhez fûzõdõ jogok gyakorlására kizárólag a Peritos Kft. jogosult.

A Peritos logó és terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek A Peritos Kft. kereskedelmi védjegyei.A Peritos Kft. elõzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Peritos Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Peritos Kft. weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendõ. Elõfordulhat, hogy a weboldalon a Peritos Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Peritos Kft. semmilyen természetû felelõsséget nem vállal az Ön elõtt megjelenõ weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhetõ információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Peritos Kft. fenntartják a jogot, hogy weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetõségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Peritos Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.A honlap, illetve az ott elérhetõ információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáférésébõl, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelõ mûködésbõl, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetõségbõl eredõ károkért és/vagy veszteségért való felelõsséget a Peritos Kft., mint a weboldal tulajdonosa és üzemeltetõje kifejezetten kizárja.

A Peritos Kft. nem vállal felelõsséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetõvé tett, vagy publikált tartalomért, melyhez a Peritos Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik. A Peritos Kft. weboldala a jelen elõírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérõ rendelkezéseket is elõírhatnak, így a mindenkor aktuális elõírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Peritos Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft.