VÉGREHAJTÓ- ÉS
JOGI CSOPORT


A Végrehajtó- és Jogi Csoport -ról

Végrehajtó- és Jogi Csoport -ról

A Peritos Kft. Végrehajtó- és Jogi Csoport munkatársai több éves gyakorlattal, több tucatnyi polgári perrel, végrehajtási és felszámolási eljárással a hátuk mögött kamatoztatják megszerzett jogi tudásukat a Megbízóink felé.

Napjainkban az adósok fizetési hajlandósága csekély, melynek alapot szolgál, hogy a szolgáltatást nyújtó hitelező nem rendelkezik megfelelõ követelésbehajtási tapasztalattal, így ügyfeleik a fizetési felszólításaikat sem veszik komolyan.
Tapasztaltaink szerint egy külső, (az adóssal gazdasági és személyes kapcsolatban nem álló) követelésbehajtásra specializálódott cég a fizetési hajlandóság fokozásában igen jelentős szerepet játszik.

Végrehajtó- és Jogi Csoport tagjai amellett, hogy a követelésbehajtás területén alapos gyakorlattal rendelkeznek, jogi
végzettségük révén, megfelelően ismerik azon jogszabály adta kereteket, lehetőségeket, melyek révén leendő Megbízónk a lehető leghamarabb juthat jogos követeléséhez.

A fentieken túl a Végrehajtó- és Jogi Csoport -ja felfigyelt arra, hogy bizonyos kör - magánszemélyek, kis és középvállalkozások - követelései az ezzel foglalkozó Társaságok számára érdektelenek, így pl. faktorcégek nem, vagy igen kis százalékos értéken vásárolnak meg ilyen jellegű követeléseket. A magánszemélyeknek, kis és középvállalkozásoknak - likviditási problémáik miatt - nem megoldás követelésük alacsony összegen történő eladása, sem a jelentős mértékű megbízási díjakért történő ügyvédi eljárás, tekintettel arra, hogy ők minél előbb és minél nagyobb mértékben szeretnének követelésükhöz hozzájutni.

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!