VÉGREHAJTÓ- ÉS
JOGI CSOPORT


A Végrehajtó- Jogi Csoport -ról

Végrehajtó- és Jogi Csoport -ról


A Peritos Kft.Végrehajtó- és Jogi Csoport munkatársai több éves gyakorlattal, több tucatnyi polgári perrel, végrehajtási és felszámolásieljárással a hátuk mögött kamatoztatják megszerzett jogi tudásukat a Megbízóink felé.

Napjainkban az adósok fizetési hajlandósága csekély, melynek alapot szolgál, hogy a szolgáltatást nyújtó hitelezõ nem rendelkezikmegfelelõ követelésbehajtási tapasztalattal, így ügyfeleik a fizetési felszólításaikat sem veszik komolyan.
Tapasztaltaink szerint egy külsõ, (az adóssal gazdasági és személyes kapcsolatban nem álló) követelésbehajtásra specializálódott cég a fizetési hajlandóság fokozásában igen jelentõs szerepet játszik.

Végrehajtó- és Jogi Csoport tagjai amellett, hogy a követelésbehajtás területén alapos gyakorlattal rendelkeznek, jogi
végzettségük révén, megfelelõen ismerik azon jogszabály adta kereteket, lehetõségeket, melyek révén leendõ Megbízónk a lehetõ leghamarabb juthat jogos követeléséhez.

A fentieken túl a Végrehajtó- és Jogi Csoport -ja felfigyelt arra, hogy bizonyos kör - magánszemélyek, kis és középvállalkozások - követelései az ezzel foglalkozó Társaságok számára érdektelenek, így pl. faktorcégek nem, vagy igen kis százalékos értéken vásárolnak meg ilyen jellegû követeléseket. A magánszemélyeknek, kis és középvállalkozásoknak - likviditási problémáik miatt - nem megoldás követelésük alacsony összegen történõ eladása, sem a jelentõs mértékû megbízási díjakért történõ ügyvédi eljárás, tekintettel arra, hogy Õk minél elõbb és minél nagyobb mértékben szeretnének követelésükhöz hozzájutni.

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!