VÉGREHAJTÓ- ÉS
JOGI CSOPORT
 

Szolgáltatások

Szolgáltatások

A Peritos Végrehajtó- és Jogi Csoport munkatársai (gyakorló jogászok, ügyvédek, önálló bírósági végrehajtók) úgy végzik tevékenységüket, hogy a jó vevõ-szállító viszony fennmarad és a tartozások hamarabb rendeződnek.

Mediatori tevékenység
A Peritos Végrehajtó- és Jogi Csoport tevékenységének lényege a konfliktushelyzet feloldása, egy pártatlan harmadik személy (mediátor) segítségével. A közvetítőként eljáró személy nem vizsgálja a felróhatóságot, jogellenességet, nem állapít meg felelősséget, csupán mediálja az egyezség létrejöttét. A mediátor a vitában álló feleket olyan helyzetbe hozza, hogy a saját felelősségükre az általuk meghatározott célt, az egyezség létrehozásához vezető utat megtalálják.

Jogsegély szolgáltatás
A Peritos Végrehajtó- és Jogi Csoport által kínált jogsegély szolgáltatásunkat elsősorban cégeknek ajánljuk, de magánszemélyek, önkormányzatok, alapítványok, egyesületek és egyéb társadalmi szervezetek is igénybevetik.
A szolgáltatás terjedelme és milyensége - a felmerülõ problémák és megoldásra váló feladatoktól függõen eltérő, így minden cég számára a konkrét feladat megoldásához szükséges szakszerű jogi segítséget egyedileg tudjuk biztosítani.

Székhelyszolgálat
Szolgáltatásunkat mindazon induló, vagy kisvállalkozások számára ajánljuk, akik költségtakarékossági okokból, vagy üzleti tevékenységük jellege miatt nem kívánnak állandó irodát, állandó személyzettel fenntartani.

Végrehajtás
Sajnos a mai világban egyre kevesebb az olyan adós, aki önként eleget tud tenni (esetleg eleget kíván tenni) a bíróság határozatában írtaknak, de az is bárkivel megeshet, hogy önmagát találja adósi pozícióban, ezért fontos, hogy tisztában legyünk a végrehajtási eljárás néhány alapvető rendelkezésével.

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!