VÉGREHAJTÓ- ÉS
JOGI CSOPORT
 

Szolgáltatások

Jogsegély szolgáltatás

A Peritos Végrehajtó- és Jogi Csoport által kínált jogsegély szolgáltatásunkat elsősorban cégeknek ajánljuk, de magánszemélyek, önkormányzatok, alapítványok, egyesületek és egyéb társadalmi szervezetek is igénybevetik.

A szolgáltatás terjedelme és milyensége - a felmerülő problémák és megoldásra váló feladatoktól függően eltérő, így minden cég számára a konkrét feladat megoldásához szükséges szakszerű jogi segítséget egyedileg tudjuk biztosítani.

Cégalapítás, cégmódosítás

A Peritos Végrehajtó- és Jogi Csoport jogásza, ügyvéd partnere igény esetén a helyszínen előre egyeztetett időpontban elkészíti a cégalapításhoz, módosításhoz szükséges cégiratokat.
Igény esetén a Peritos Végrehajtó- és Jogi Csoport -ja vállalja gazdasági társaságok, Egyéni cégek, Alapítványok, Egyesületek, valamint végelszámolási, felszámolási ügyek, továbbá társasházi ügyek intézését.

Cégfigyelés

Folyamatosan nyomon követjük a kívánt gazdasági társaság gazdasági és jogi változásait, Ügyfelünket minden a megfigyelt cégben beállott változásról 2 napon belül értesítjük, így időben értesülhet egy esetleges végelszámolás, felszámolás, törlési eljárás vagy csődeljárásról is, melynek következtében a hitelezői igény határidőben benyújtásra kerülhet.

Jogi tanácsadás

Amennyiben hasznos jogi információra lenne szüksége a polgári jog területéről (különös tekintettel követelésbehajtásra, cégalapításra, cégmódosításra, vagy polgári jogi peres, nem peres és végrehajtási eljárásokra) a Peritos Végrehajtó- és Jogi Csoport vállalja, hogy írásbeli megkeresésre válaszlevélben nyújt segítséget a legoptimálisabb megoldás megtalálásához.

Jogi képviselet

A Peritos Végrehajtó- és Jogi Csoport jogásza, ügyvéd partnere képviseli Önt hatósági, peren kívüli és peres eljárásokban.
A jogi eljárások során mindenre kiterjedő ügyintézést és képviseletet vállalunk, melynek része a bírósággal, valamint a végrehajtóval való levelezés, kapcsolattartás, továbbá az adminisztratív teendők ellátása.

A további részletekért kattintson az alábbi gombra, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!